Verbindt ondernemers in Brabant!

Voorkom 'buitenspel'!

Bekijk meer activiteiten
Activity image

Seminar & netwerken

Eindhoven | 11 apr 2024 | 09:00 tot 12:00 uur


Het seminar is vol! Je kunt je nog wel aanmelden voor de wachtlijst via dit formulier. Als er een plaats vrijkomt, zullen we je tijdig per e-mail informeren.

Actualiteiten Arbeidsrecht bij FC Eindhoven

Voorkom om 'buitenspel' te staan als werkgever in het dynamische veld van arbeidsrecht! Net zoals in het voetbal, is het cruciaal om te weten hoe je jouw positie kunt versterken en tegelijkertijd risico's kunt minimaliseren.

Tijdens dit seminar zullen Sjoerd van Ierssel en Thijs Zusterzeel, advocaten van onze partner Aben & Slag Advocaten, je meenemen door de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van arbeidsrecht. Verneem hoe je een effectieve vertrouwenspersoon kunt inzetten, ontdek de geheimen van de Klokkenluidersregeling, leer hoe je slim gebruik kunt maken van de Studiekostenregeling, en krijg inzicht in het belang van het Verbod van Nevenwerkzaamheden en het Concurrentiebeding. Bovendien zullen ze je volledig up-to-date brengen van recente jurisprudentie in het Ontslagrecht.

Dit seminar wordt aangeboden door onze partner Aben & Slag Advocaten. Kosten per deelnemer 95 euro. Leden van MKB Eindhoven en relaties van Aben & Slag Advocaten kunnen gratis deelnemen en krijgen voorrang bij aanmelden. Het bedrijfslidmaatschap bedraagt 365 euro per jaar en biedt meer activiteiten en voordelen.

Uiteraard is er ruimschoots gelegenheid om vragen te stellen tijdens het evenement.