Verbindt ondernemers in Brabant!

De kracht van positief leiderschap

Bekijk meer activiteiten
Activity image

Training

Eindhoven | 30 jun 2022 | 09:00 tot 12:00 uur


Hoe haal je het beste uit jouw medewerkers? Een positieve aanpak werkt het best, blijkt uit onderzoek. In deze training van Eric Bolwerk gaan we ervaringsgericht aan de slag.

‘Ik wens je veel personeel toe’ hoor je wel eens verzuchten. Maar met een positieve aanpak kan leidinggeven niet alleen veel voldoening geven, maar ook uitzonderlijk veel resultaat opleveren. Een positieve houding in relaties en communicatie leidt tot een klimaat waarin medewerkers zichzelf optimaal inzetten en ontplooien. Het stelt organisaties en individuen in staat het beste uit zichzelf te halen!

Deelnemers aan deze training ervaren dat de inzet van positieve psychologie een goede invloed heeft op de motivatie van medewerkers. Je maakt kennis met de laatste ontwikkelingen op het vakgebied ‘motiveren’. Dit is niet alleen theorie, maar ook ervaringsgericht. Door de kleine groep is er voldoende ruimte om ook interactief aan de slag te gaan. Na de training kun je met nieuwe inzichten en energie positief leiderschap in de praktijk brengen in je eigen bedrijf of organisatie.

Eric Bolwerk is een ervaren trainer, gespecialiseerd in het begeleiden van ondernemers en leidinggevenden. Hij is breed opgeleid en deed zelf zijn leidinggevende ervaring op in de farmacie. Als trainer hanteert hij graag het DISC-model (leiderschapsstijlen) en de aanpak van Liberating Leadership.

De maximale groepsgrootte is 12 deelnemers. Kosten per deelnemer 295 euro. Voor leden van MKB Eindhoven is er korting: zij betalen slechts 195 euro.
Het bedrijfslidmaatschap is 365 euro per jaar en biedt meer voordelen. 
Meer over het bedrijfslidmaatschap van MKB Eindhoven

Bij sommige opleidingsfondsen kun je een vergoeding krijgen voor deze training, check bij jouw opleidingsfonds wat de mogelijkheden zijn.