Verbindt ondernemers in Brabant!

Breng jouw bedrijf tot leven: Inspireer jong talent!

Bekijk meer activiteiten
Activity image

Workshop

Eindhoven | 08 okt 2024 | 13:30 tot 17:00 uur


Hoe vertel je het verhaal van jouw bedrijf aan leerlingen op zo’n manier dat het ze raakt? En met welke beelden bereik je ze het best? In deze workshop leer je het ‘goede verhaal’ te vertellen en het ‘beste beeld’ te tonen van de beroepen in jouw bedrijf. Dat kan je helpen op voorlichtingsbijeenkomsten, op beroepen- en stagemarkten, bij schoolbezoeken aan je bedrijf of op wervingsevenementen.

Je kunt straks ook beter scoren met de teksten en beelden op websites als kiesjeplek.nl, vaak de eerste kennismaking voor jongeren met jouw onderneming. Tijdens de workshop krijg je handvatten voor dat verhaal. Hoe zorg je ervoor dat leerlingen snappen wat je doet? En hoe krijg je ze zo enthousiast dat ze zichzelf er al bijna zien rondlopen?

De bijeenkomst is interactief, waardoor deelnemers volop de gelegenheid krijgen om eigen ervaringen en uitdagingen met elkaar te delen.

Over de workshopleiders
De workshop wordt geleid door ervaren experts Martha Houbens en Anouk Timmers van Bedrijf in de Klas, die hun uitgebreide kennis en praktische tips delen.

De workshop vertegenwoordigt een waarde van 295 euro, maar is gratis voor stagebegeleiders van bedrijven die zich presenteren op de website www.kiesjeplek.nl. Er is plaats voor maximaal 15 deelnemers.

Je ontvangt een bevestiging van je aanmelding; daarin wordt ook de locatie bekendgemaakt. Bij te veel aanmeldingen informeren we je tijdig dat je niet kunt deelnemen of op een wachtlijst wordt geplaatst. Wees er dus snel bij.

Deze activiteit is een initiatief van het programma Naar de juiste plek; een samenwerking van scholen, bedrijven en gemeenten in Zuidoost-Brabant. Samen maken zij zich sterk voor een goede (loopbaan)begeleiding zodat alle leerlingen op de juiste plek terechtkomen. Daarmee wordt voortijdige schooluitval of jeugdwerkloosheid voorkomen. Meer over deze samenwerking op naardejuisteplek.nl