Verbindt ondernemers in Brabant!

Korte video integreren in je social media

Bekijk meer activiteiten
Activity image

Workshop

Eindhoven | 01 okt 2024 | 13:00 tot 17:00 uur


Stop met energie steken in losse filmpjes maken en delen op je sociale media. Het is tijd om een sterke fundering te leggen waar korte video bijdraagt aan het bereiken van je doelen door een planmatige aanpak! In deze workshop leer je hoe je korte video’s naadloos integreert in je sociale media content strategie.  

Wil je een jonge doelgroep aanspreken met korte video’s (Reels, TikTok) op sociale media, maar weet je niet waar te beginnen? Dan is deze praktische workshop precies wat je nodig hebt!

Tijdens deze interactieve sessie ontdek je:

  • Hoe je korte video’s strategisch inzet om de zichtbaarheid van je bedrijf, product of dienst te laten groeien en je publiek te betrekken.
  • De kracht van korte video’s in het versterken van je doelen in een doordachte content marketing strategie.
  • Praktische stappen voor het meten en optimaliseren van de impact van jouw videocontent op sociale media.

Onze gastspreker, Ils Sterckx oprichter van MATUVU agency & academy, deelt haar expertise in het positioneren van bedrijven en organische contentmarketing. Met haar missie om bedrijven te transformeren tot sterke merken die opvallen in de massa, biedt Ils waardevolle inzichten die je niet mag missen.

Leden van MKB Eindhoven betalen een bijdrage van 95 euro en krijgen voorrang bij aanmelding. Niet-leden zijn welkom maar betalen 295 euro. Het bedrijfslidmaatschap bedraagt 365 euro per jaar en biedt meer activiteiten en voordelen.

De ruimte is beperkt tot maximaal 15 deelnemers. Dus meld je snel aan!