Verbindt ondernemers in Brabant!

Evoluon Eindhoven

Dienstverlening Zakelijk

Evoluon
Een plek waar mens, natuur en techniek samenkomen én elkaar uitdagen? Laat je verwonderen in het nieuwe Evoluon. Hét ruimteschip van Nederland dat een diversiteit aan toekomstbestendige en inspirerende belevingen biedt.

In het ruimteschip heeft Next Nature haar internationale Future Lab voor design & technologie gevestigd, waar zij de natuur van de toekomst onderzoekt.

Business
Dankzij de faciliteiten in het Evoluon kunnen groepen tot 1.500 personen ontvangen worden en tegelijkertijd biedt het Evoluon de mogelijkheid om deze ervaring uit te breiden met inhoudelijke programma's, zoals workshops, (mobiele) tentoonstellingen, keynote speakers en rondleidingen. Al deze opties kunnen worden geïntegreerd in custom-made programma.

Naast congres- en vergader mogelijkheden is het Evoluon ook een museum met vernieuwende tentoonstellingen. Deze worden gemaakt door Next Nature en zijn gericht op de toekomst. Bezoek de tentoonstelling tijdens je evenement of plan zelfs een inspirerende workshop op de ringen van het museum. Een inspirerende toevoeging aan jouw zakelijke evenement!

Make yourself futureproof!

Contactpersoon

Boy Dissel

Junior Accountmanager

Medewerkers van Evoluon Eindhoven

Met een account van MKB Eindhoven