Verbindt ondernemers in Brabant!

Bijenhotelkopen.nl

Bijenhotelkopen.nl produceert en verkoopt professionele bijenhotels en andere ecologische huisvesting voor dieren zoals vleermuizen, egels, huismussen en gierzwaluwen. Naast verkoop aan particuliere klanten zijn met name de zakelijke klanten gebaat bij deze producten, o.a. voor het ondersteunen van de biodiversiteit op bedrijventerreinen en voor BREEAM-certificeringen voor duurzaam vastgoed.

De kernwaarden van het bedrijf zijn lokaal (productie en grondstoffen), sociaal (ook medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt), duurzaam (bijvoorbeeld geen gebruik van plastic) ondernemen.

Toen zich geheel onverwacht een investeerder meldde werd het Ondernemersklankbord ingeschakeld voor advies. Na advisering over samenwerken met een investeerder was de connectie tussen Bianca en Leon van Bijenhotelkopen.nl en Roel van Ondernemersklankbord gelegd en werden ook andere, kleinere vraagstukken behandeld.

Bianca Pouw, ondernemer:

“OKB businesscoach Roel Vermaat kon een schat aan persoonlijke ervaring delen rond het leiden van een bedrijf. Het heeft ons o.a. geïnspireerd en geleerd hoe belangrijk de kennis en betrokkenheid van eigen medewerkers kan zijn. Werken met ZZP’ers biedt weliswaar flexibiliteit, maar mist met name die betrokkenheid.”

Leon Gerrits, bedrijfsleider:

“Wij hadden al eerder advies ingewonnen om ons productieproces te verbeteren. De samenwerking met Roel hielp ons om de concepten om te zetten naar hele praktische maatregelen. Om het aantal interne logistieke bewegingen te verminderen kan het zo simpel zijn als een voorraad schroefjes bij de werkplek te leggen of meerdere prullenbakken in de productiehal te plaatsen.”

Roel Vermaat, OKB-businesscoach:

“Niks is zo motiverend als werken met ondernemers die iets doen met je adviezen en dingen snel realiseren. Bijenhotelkopen.nl is een prachtig bedrijf met én een mooie missie (lokaal, sociaal, duurzaam), én een mooie zakelijke toekomst.”

www.bijenhotelkopen.nl
06-40953912 (Bianca)
06-57553871 (Leon)
info@bijenhotelkopen.nl

Ook behoefte aan een onafhankelijk klankbord? Maak vrijblijvend een oriënterende afspraak.
> Bel 088-1717910 of mail team-oostbrabant@ondernemersklankbord.nl
> Of meld je direct aan

Bekijk meer klantverhalen

Leon-en-Bianca_OKB