Verbindt ondernemers in Brabant!

Check of je bedrijf klaar is voor de toekomst!

Stichting Ondernemersklankbord (OKB) begeleidt al sinds 1980 ondernemers in het MKB in elke bedrijfsfase. Wij ondersteunen ondernemers waar dat nodig is. Het OKB wordt gefinancierd door het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat. Normaliter vragen wij voor een begeleidingstraject een donatie van 200 euro. Maar dankzij het Ministerie kunnen wij dit nu kosteloos aanbieden. Allemaal bedoeld om ondernemers in deze lastige tijd maximaal te ondersteunen.

In dat kader is vanuit Brussel “Early Warning Europe” (EWE) opgelegd om te zorgen dat meer ondernemers tijdig geholpen worden om hun bedrijf gezond te houden of te krijgen. In Nederland zijn het Stichting Ondernemersklankbord en de Kamer van Koophandel die daar in opdracht van de regering invulling aan geven. Kortom ondernemers op tijd helpen en niet als het vijf voor twaalf is en het er hopeloos voorstaat.

Vraag hulp van een businesscoach

Overleg met een ervaren businesscoach over je situatie. Bij het Ondernemersklankbord hebben we daarvoor het klankbordtraject. Een expert uit je regio verdiept zich in jouw situatie en fungeert als jouw sparringpartner gedurende 6 maanden.

Wil je direct contact met een businesscoach uit Oost-Brabant? Bel 088-1717910 of mail team-oostbrabant@ondernemersklankbord.nl. Je kunt je ook aanmelden via het formulier.

De businesscoaches van Ondernemersklankbord zijn zeer ervaren in veel verschillende branches. Zij zijn een onafhankelijke en praktische sparingpartner die maatwerk levert. Zij helpen bij het actualiseren van je ondernemingsplan om te zorgen dat je onderneming toekomstbestendig is, het maken van een liquiditeitsplanning of ondersteuning bij financieringsproblemen. Je hoeft er niet alleen voor te staan. Een businesscoach kan je ook prima helpen om je bedrijf vanuit verschillende perspectieven te bekijken en je ondersteunen om de belangrijkste uitdagingen aan te pakken.

Wil je een indicatie hoe je bedrijf ervoor staat? Gebruik het MKB-diagnosetool van de Kamer van Koophandel. Die laat je duidelijk zien hoe de situatie met je bedrijf is. Desgewenst neemt een OKB businesscoach het dan met je door in het kader van een klankbordtraject.

OKB helpt ondernemers vooruit!

MKB Diagnosetool website