Verbindt ondernemers in Brabant!

Gerard Schoenmakers

Gerard_Schoenmakers

Gerard Schoenmakers richt zich op starters en jonge MKB-bedrijven die steun nodig hebben bij organisatie en bedrijfsprocessen, herstructurering, marketing (communicatie) en sales, financiën. Hij is ook een specialist op het gebied van verkoop of overname van een bedrijf.

“Mijn werkwijze als businesscoach kenmerkt zich door meestal te starten met een analyse van het businessplan, en dan samen met de ondernemer uitzoeken wat er aan veranderingen nodig is (sales en marketing, organisatie, etc.). Ik help ondernemers met name bij het stellen van prioriteiten en het ontwikkelen van executiekracht bij marktintroducties.”

Achtergrond en ervaring
Gerard heeft binnen de ICT-branche gewerkt als implementatie consultant van ERP systemen (SAP en Microsoft), en in de marketing en sales. Tevens heeft Gerard een bedrijf gestart en ook weer verkocht op het gebied van arbeidsbemiddeling in de ICT.
Als OKB-businesscoach heeft Gerard ervaring met o.a.: ICT-bedrijven, Assurantie, Artificial Intelligence, toepassen Big Data, Dagbesteding optimalisatie, en Marketing & Communicatiebureau’s.

Bekijk meer businesscoaches