Verbindt ondernemers in Brabant!

Hans Burgers

Hans_Burgers

Hans Burgers richt zich met zijn bedrijfskundige en organisatorische kennis en ervaring, op ondernemers die ondersteuning vragen bij het verbeteren van de bedrijfsvoering en bedrijfsprocessen.

“Mijn werkwijze als businesscoach kenmerkt zich door luisteren, hardop meedenken, samen verbeteracties formuleren, en het verbeterproces volgen. Het is klankborden op basis van mijn ervaring om een eigen business op te zetten, opdrachten te verwerven en de kost te verdienen.”

Achtergrond en ervaring
Hans is gestart als leerling gereedschapsmaker en uiteindelijk afgestudeerd als bedrijfskundige in Delft. Bij Philips heeft Hans gewerkt op het gebied van organisatieontwikkeling en efficiencyverbeteringen, zoals het opzetten van lean-manufacturing programma’s. Daarna is hij vijfentwintig jaar als zelfstandig interim-manager actief geweest en met name opdrachten uitgevoerd in productieorganisaties.
Als OKB-businesscoach heeft Hans bedrijven in diverse branches ondersteund: een kledingzaak, een acupunctuurpraktijk, een interieurbouwer.

Bekijk meer businesscoaches