Verbindt ondernemers in Brabant!

Ondernemersklankbord steunt Start-Up School van Summa College

Ondernemersklankbord Oost-Brabant levert een bijdrage aan het onderwijs van Start-Up School van het Summa College in Eindhoven. Onze adviseurs steunen en stimuleren de studenten van deze driejarige mbo-opleiding bij het opzetten van een eigen bedrijf met een duurzaam doel. Het onderwijs kenmerkt zich door een praktijkgerichte, ondernemende en doelgericht aanpak. ‘Learning by doing’ is het motto en dat spreekt de (oud)ondernemers en specialisten van het Ondernemersklankbord uiteraard zeer aan.

Theo Vinken:

“Het idee om ondernemerstalenten te ondersteunen bij het realiseren van hun dromen, vinden wij een uitdaging die uitstekend bij ons past. Bovendien vinden wij de Start-Up School een uniek concept dat onze steun verdient. Wij geloven in de opzet en doelstelling en zien talenten zich graag (verder) ontwikkelen tot bijzondere en succesvolle jonge ondernemers. Wij dragen daar graag een steentje aan bij.”

Als ‘gold-partner’ gaan de adviseurs hand in hand aan de slag met de studenten die een eigen bedrijf willen starten. “Het sluit naadloos aan bij onze aanpak om ondernemers te helpen, te stimuleren en te inspireren. Wij ontsluiten de kennis die bij ons beschikbaar is en ondersteunen de studenten bij het formuleren en uitrollen van hun eigen ondernemersplannen. Bovendien kunnen onze adviseurs een rol als personal coach spelen bij het toewerken naar de bedrijfsstart.”

Meer weten? Maak vrijblijvend een oriënterende afspraak.
Bel 088-1717910 of mail team-oostbrabant@ondernemersklankbord.nl.
Kijk op Ondernemersklankbord helpt het mkb