Verbindt ondernemers in Brabant!

Theo Vinken

Theo_Vinken

Theo Vinken richt zich op bedrijfskundige dilemma’s waar gepassioneerde en talentvolle ondernemers in elk stadium van hun persoonlijke ontwikkeling en die van hun bedrijf mee worstelen.

“Ik sta de ondernemers met raad en daad bij onder het motto “Alleen ga ik sneller, maar samen kom ik verder”. Ik kijk daarbij graag samen met een ondernemer naar de brede problematiek en ontwikkeling van zijn of haar bedrijf, niet alleen de financiële kant.”

Achtergrond en ervaring
Theo heeft naast een bedrijfskundige ook een bedrijfseconomische achtergrond en heeft gedurende een groot aantal jaren op een ondernemende manier leidinggegeven aan lokale autonome Rabobanken. Hij beschikt over een ruime bestuurlijke ervaring in een diversiteit aan (neven)functies. Als OKB-businesscoach heeft hij ondernemers en bedrijven in de volgende sectoren begeleid: solar-techniek, gevel- en dakrenovaties, damesmode, autorijschool, lifestyle-coach, overname in cosmetica-branche, av-producties, ICT-security, palliatieve en terminale zorg, en een (landelijke) brancheorganisatie.

Bekijk meer businesscoaches