Verbindt ondernemers in Brabant!

Business Model Canvas

Workshop
Eindhoven | 20 juni 2024 | 08:45 – 12:00 uur

Is jouw bedrijf toe aan verandering? Verandert jouw markt of lanceer je een nieuw product of dienst? Creëer een ondernemingsplan dat met je bedrijf meegroeit: het Business Model Canvas. Tijdens deze workshop breng je direct jouw bedrijfsmodel in kaart, waardoor je gemakkelijker kunt focussen en bijsturen.

Workshop

Business Model Canvas
Het ondernemingsplan dat met je bedrijf meegroeit!

Het Business Model Canvas (BMC) beschrijft kort en krachtig hoe een onderneming waarde creëert, levert en behoudt. Simpel gesteld: hoe een bedrijf zijn activiteiten heeft georganiseerd, klanten van dienst is en geld verdient. Het BMC bestaat uit negen bouwstenen. Die samen de vier hoofdgebieden van je onderneming omvatten; klanten, aanbod, infrastructuur en financiën. Met het BMC heb je als het ware een bouwtekening van je bedrijf in handen, essentieel om een succesvolle onderneming neer te zetten en verder te ontwikkelen.

Deze interactieve workshop biedt:

  • Inzicht in het Business Model Canvas, wat is het, waarvoor kun je het gebruiken, waar bestaat het uit?
  • De mogelijkheid om als gelijkgestemde ondernemers mét en van elkaar te leren hoe je je eigen BMC maakt, aanvult of aanscherpt. Praktisch en resultaatgericht.
  • Begeleiding door ervaren businesscoaches van het Ondernemersklankbord, waar je des gewenst ook ná de workshop een half jaar gebruik van kunt maken tegen een vergoeding van 200 euro.

Je gaat de deur uit met een eigen Business Model Canvas waar je direct mee aan de slag kunt in je bedrijf.

Deze workshop is kosteloos vvoor ondernemers die hun bedrijf verder willen ontwikkelen en vertegenwoordigt een waarde van 295 euro. Er is ruimte voor maximaal 6 deelnemers.

Aanmelden